Om DE-klubben

DE-klubben er et socialt samlingssted for de studerende og ansatte med tilknytning til Fredrik Bajers Vej 7. Vi kan tilbyde de studerende et frirum mellem forelæsningerne, hvor de kan slappe af og frit benytte sig af vores faciliteter. Hver torsdag åbner vi dørene op og fylder klubben med mennesker til Aalborgs bedste (og billigste) torsdagsbar, hvor vi sælger fadøl, specialøl og meget mere fra vores bar. Her kan de studerende komme ned og møde andre studerende på tværs af årgange og studieretninger og snakke om livet ved siden af studierne over en øl.

Kort sagt giver vi rammerne for en hyggeligere studietid og en mulighed for at skabe et socialt netværk på tværs af årgange og studieretninger!

Som medlem af DE-klubben har man adgang til vores lokaler og faciliteter døgnet rundt alle ugens syv dage. Derudover får man mulighed for at betale med sit studiekort til torsdagsbaren, hvorved man får 13% rabat på alle varer. Endelig kan man deltage i fede events kun for medlemmer så som den årlige påskefrokost og julefrokost. Man kan købe sit medlemskab i baren, når denne er åben i forbindelse med torsdagsbaren.

Prisen for medlemskab er som følger:

  • Livstid: 200 kr.
  • Dette og næste semester: 75 kr.
  • Dette semester: 50 kr.
Facebook DE-klubben · Fredrik Bajers Vej 7 · Lokale A4-101 · 9220 Aalborg Øst · de-klubben@googlegroups.com